Beszéd-, és mozgásfejlesztő torna óvodásoknak és kisiskolásoknakVárok szeretettel minden óvodás és kisiskolás gyermeket a foglalkozásokra, akik mozgásában ügyetlenséget észlelnek, beszédproblémájuk van, nehezen lehet figyelmüket lekötni, egy percig sem tudnak egyhelyben ülni, illetve olvasási nehézséggel küzdenek, rossz a testtartásuk, vagy gyenge az izomzatuk!

Ez egy irányított, komplex képességfejlesztés gyermekeknek játékos formában, de nagyon aktívan.
Nagyon fontos, hogy a mozgással fejlődik a beszéd, tehát az anyanyelvi készséghibák a mozgással javíthatók.
A pontosan megtervezett és egymásra épülő /emlékezetet, időérzékelést, téri tájékozódást igénylő játékos/ feladatok által komplex módon fejlődnek a különböző képességek is.
Az életkornak megfelelő mondókákkal, énekekkel, illetve a zenével kísérve logikát, koncentrációt és figyelmet igénylő faladatokat oldanak meg a gyermekek,amivel az egyensúlyérzéket, a testsémát, a szem-kéz és szem-láb koordinációt is fejlesztjük.
Az egymásra épülő feladatokban mindig a nagymozgásokból /tehát törzstől a kéz felé, középvonaltól a széléig/ haladunk a finommozgásokig. Így fejlődik a finommotorika is, ami későbbiekben az íráshoz elengedhetetlen.
Izomerősítő, nyújtó feladatok szerepelnek még a foglalkozásokon, ügyelve a korrigált, pontos megoldásra, kiküszöbölve a rossz testtartást.

Az előbbiekben leírtak segítségével elkerülhetővé válik az olvasási-, és írási nehézség, és elő lehet készíteni az iskolaérettséget is, valamint a már meglévő problémák javulását érhetjük el.

Várok minden kedves érdeklődőt szeretettel, hogy változatos és izgalmas perceket tölthessünk el együtt!

Visszajelzésre az igényfelmérés céljából van szükség,amit telefonon a 06/20-542-96-64-es számon, vagy emailben a virag.a@freemail.hu címen tehetnek meg.

Hozz egy új csemetét magaddal és a Te gyermekednek egy alkalom ingyenes!
Testvérkedvezmény!

Foglalkozás ára: óvodásoknak Érdeklődjön /90 perc/, kisiskolásoknak Érdeklődjön /90 perc/
Az 5 alkalmas bérlet ára óvodásoknak: Érdeklődjön, kisiskolásoknak: Érdeklődjön

Helyszín: 2252. Tóalmás, Béke út./Telefonáljon!/