Gerinctorna, tartásjavítás minden korosztály részéreGyerekkorban a test hirtelen növekedésnek indul, a gerincünk veszélynek van kitéve
Fontos a megfelelő időben elkezdett torna, amivel a felnőtt korban jelentkező problémák /gerincferdülés, lumbágó, porckorongsérv/ megelőzhetők.
Gyerekeknél nagy számban figyelhető meg hanyag tartás, illetve az ezzel járó következmények /előre eső vállak, púpos hát, előretolt fej, homorú derék/. Ezek,ha a későbbiekben rögzülnek mozgásszervi problémák sorát indíthatják el.

A deréknál, hátnál, vállnál és a nyaknál jelentkező fájdalmak, izomfeszülések, az egészségtelen, mozgásszegény életmód, az egyoldalú terhelések, illetve a mindennapi stresszes élet kihat a teljesítőképességre és a terhelhetőségre egyaránt.

Célzott gerinctorna javasolt mindazoknál, akik ülő, vagy álló munkát végeznek, mivel egy helyzetben terhelik a gerincet, illetve azoknál is,akik erős fizikai munkát végeznek, mert ekkor nagy erők terhelik a csigolyaoszlopot.

Cél:
- törzsizmok /hátizmok,hasizom/ megerősítése korrigált helyzetben
- mozgáskoordináció javítás
- tartáshibák megelőzése, megszüntetése
- egyoldalú terhelések megelőzése, csökkentése
- meglévő problémák megoldása
- visszaadni a gerinc rugalmasságát


Ez a gerinctorna és tartásjavítás kíméletesen, de hatékonyan erősíti a megfelelő izmokat, hogy a csigolyákról és az izületekről a teher egy részét átadhassuk az izmoknak.

Várom szeretettel minden korosztály /iskolás és felnőtt/ jelentkezését a tornára,akik szeretnének eltölteni vidám, hangulatos, de mégis célirányos és hatékony 60 percet, csökkentve ezáltal a fájdalmakat és növelve a mindennapi életben a teljesítőképességet és a terhelhetőséget!

Visszajelzésre az igényfelmérés céljából van szükség,amit telefonon a 06/20-542-96-64-es számon, vagy emailben a virag.a@freemail.hu címen tehetnek meg.

Foglalkozás ára: Érdeklődjön /60 perc Az 5 alkalmas bérlet ára: Érdeklődjön

Helyszín: 2252. Tóalmás, Béke út./Telefonáljon!/