Fejfájás, migrén kezelése nyaktornávalA fejfájás különböző problémákból eredhet /agynyomás változás, érrendszeri betegségek/, de a helytelen tartás miatt is lehetséges. A kialakult vállövi, nyaki merevség létrehozza az izmok merevségét, ez pedig akadályozza a szabad, könnyed mozgást. Így az erek nyomás alá kerülnek, kevesebb oxigén-dús vér jut az agyba, csökken az erek falának a rugalmassága, és a probléma állandósul.

A nyak és a fej tartása az izmok rugalmasságának csökkenésével megváltozik, előfordul, hogy a vállak közül az egyik magasabbra kerül. Ezért nagyon fontos célirányosan a nyak és a váll izületeinek átmozgatása először akár passzív, majd aktív módon is.
Feladatok célja:
- nyakizmok nyújtása,
- váll izmainak lazítása,
- helyes testtartás kialakítása,
amely eredményeképpen elérjük a vér áramlásának fokozását.
Fokozatossággal, következetességgel és rendszerességgel elérhetővé válik, hogy a tanult mozdulatok automatikussá váljanak, megkönnyítve a mindennapjainkat.

Várok szeretettel minden kedves érdeklődőt, aki szeretné célirányos mozgással vagy mozgatással fejfájásainak számát csökkenteni vagy megszüntetni!

A tornára jelentkezni lehet telefonon a 06/20-542-96-64-es számon, vagy emailben a virag.a@freemail.hu címen tehetnek meg.

Foglalkozás ára: Érdeklődjön /45 perc Az 5 alkalmas bérlet ára: Érdeklődjön

Helyszín: 2252. Tóalmás, Béke út./Telefonáljon!/