Frissítő, lazító masszírozás, talpmasszázzsalA mai rohanó világban az emberek keveset mozognak, stresszesek, és a testtartásuk sem megfelelő, ezért izmaik merevek lesznek, ezen segíthet a frissítő masszázs.

Ezzel a terápiás módszerrel megelőzhetjük a betegségeket, illetve megőrizhetjük egészségünket. Fokozza a vérkeringést, nyirokkeringést, anyagcserét valamint a vizelet kiválasztását, ezáltal meggyorsítja a káros anyagok felszívódását és méregtelenít.

Az idegrendszerre is jótékonyan hat, ez mindenképpen előny a felgyorsult mindennapjainkban, mert számos ember nem képes ellazulni, nem tudja rendesen kipihenni magát, mert teljesen feszült. Emiatt fáradt, érzelmileg nulla, nagyon ingerlékeny, nem képes koncentrálni valamint csökken az állóképessége. A masszázs segít megteremteni a nyugodt alvás feltételeit, azáltal, hogy csökkenti a vérnyomást, valamint mélyebb és szabályosabb légzést biztosít.

Fiatalítja a bőrt, mert a kis hajszálereket is kitágítja, amelyek a bőrben vannak, ezáltal könnyebben felszívódik a sok méreganyag, ami a bőrünkre kerül. Mindenképp érdemes kipróbálni, ennyit megérdemel a szervezetünk, az egész napos hajtás után!

Ellenjavallatok:
- magas láz
- vérzékenység
- szívpanaszok, illetve szívritmus szabályozót használók
- fertőző betegség
- műtét, vagy beleset
- bőrbetegségek, kiütések,gombás fertőzések,allergiás tünetek
- menstruáció
- terhesség, szoptatós kismamák
- epilepszia,ödéma,asztma, csontritkulás


Várok szeretettel mindenkit, aki egy kis felfrissülésre, ellazulásra vágyik, elfelejtve egy órára a napi problémákat, gondokat!
A tornára jelentkezni lehet telefonon a 06/20-542-96-64-es számon, vagy emailben a virag.a@freemail.hu címen tehetnek meg.

Masszázs ára: Érdeklődjön /45 perc Az 5 alkalmas bérlet: Érdeklődjön

Helyszín: 2252. Tóalmás, Béke út./Telefonáljon!/